Materialen

Wanneer u een product van kunststof wilt laten maken, dan is de kans groot dat u hiervoor thermoplast gebruikt. Destic is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd hierin. Wij kunnen bepaalde kunststoffen, ook wel thermoplast genoemd, volledig naar wens bewerken en zo een prachtig product voor u vervaardigen. Daarbij zetten we u als klant centraal, en bieden we u de beste begeleiding en service. Dankzij ons oog voor detail kunnen we u uitstekend helpen!

N

Wat maken wij?

Wij zijn dé leverancier van producten van kunststof. Of het nu gaat om het maken van een uniek display of het produceren van een hele serie kratten, wij kunnen u optimaal van dienst zijn. Wij werken namelijk met thermoplast. Dit zijn kunststoffen, die we kunnen verhitten. Daardoor kunnen ze hun specifieke vormen krijgen. Op deze manier kunnen wij met behulp van thermoplast maatwerk leveren en onze klanten tevredenstellen.

N

Meer dan 500 toepassingen

In de afgelopen kwart eeuw hebben we meer dan 500 toepassingen van thermoplast mogen maken voor onze klanten. Zij waren hier allemaal zeer tevreden over. Daar doen wij dan ook iedere dag opnieuw onze best voor. Daarom bieden we u graag altijd het beste aan:

  • Wij maken onze matrijzen/mallen zelf, dus we kunnen snel en goedkoop leveren.
  • Bij ons staan maatwerk, service en kwaliteit voorop.
  • U krijgt bij ons altijd gratis en vrijblijvend advies.
  • U heeft de keuze uit vele soorten en kleuren thermoplast.
N

Hoe werkt thermoplast?

Een thermoplast is een kunststof, die bij verhitting flexibel en vormbaar wordt. Daarna wordt het door middel van vacuümtrekken over een mal of matrijs gezogen. Hierdoor krijgt het de gewenste vorm. Daarna laten we het afkoelen en heeft het zijn definitieve vorm gekregen. Vervolgens kunnen we het netjes voor u afwerken. We snijden lelijke randen en overtollig materiaal weg door middel van manueel of CNC frezen. Wij werken onder meer met de volgende soorten thermoplast:
· Acrylonitril-butadieen-styreen
· Polypropeen
· Polyetheen
· Polystyreen
Bovenstaande is slechts een greep uit ons aanbod. Voor het volledige assortiment kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.