Kunststof draaien

Wilt u kunststof laten draaien? Kies Destic Kunststoffen. Al jarenlang expert in het bewerken van kunststoffen voor diverse doeleinden.

Een kunststof bewerking welke om een zeer vakkundige aanpak vraagt is het kunststof draaien. Dit noemt men ook wel conventioneel draaien. Dit type draaiwerk is echter niet te vergelijken met het draaien van metalen. Er zijn veel verschillende soorten kunststof welke allemaal hun eigen specifieke eigenschappen hebben. Doordat wij het vak van kunststof bewerken al decennialang uitvoeren hebben wij deze specifieke kennis voor het kunststof draaien in huis. Kunststof draaien is een verspanende bewerking. Een boor wordt in het stafmateriaal geplaatst of een beitel gaat langs de zijkant van het materiaal. Doordat het materiaal op zeer hoge snelheid ronddraait wordt het materiaal op maat gemaakt. Dit kunststof draaien kan op hoge nauwkeurigheid gebeuren. U kunt bij ons terecht voor het draaien van een enkel exemplaar maar ook voor grotere aantallen. 

kunststof laten draaien
kunststof draaien

Waarom kunststof op maat laten bewerken door Destic Kunststoffen

Destic Kunststoffen is uw partner op alle gebieden van kunststof bewerking. Heeft u iets waar een aanpassing aan zou moeten plaatsvinden? Wilt u iets laten ontwerpen of ontwikkelen van kunststof, bijvoorbeeld displays? Heeft u momenteel een product in het gebruik waar u graag een verbeterde versie van zou willen krijgen? Heeft u plaatmateriaal op maat nodig? Wilt u een product laten vacuümvormen? Voor elk vraagstuk op het gebied van kunststoffen bent u bij Destic Kunststoffen aan het juiste adres. Destic is bij uitstek uw partner voor design en compleet maatwerk. Tevens is ons bedrijf ingericht op grotere serie aantallen. Destic levert niet alleen vakwerk, maar is ook al jarenlang een betrouwbare partner.

Destic Kunststoffen staat voor u klaar om al uw vragen over het draaien van kunststof te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@destic.nl. Wij helpen u graag verder met uw specifieke vraag over kunststofbewerkingen en streven ernaar om u de beste oplossingen en service te bieden.

draaien van kunststofe
Vraag offerte aan >