3D reclame

Wilt u graag als bedrijf opvallen? Kies voor 3D reclame zoals een blow-up van uw product!

Wilt u op een doeltreffende manier de aandacht van het publiek trekken? Wilt u zeker zijn dat niemand uw product ongezien voorbijloopt? Laat dan een blow-up van het product maken, aandacht verzekerd! Een blow-up is een uitvergroting op schaal van een bestaand product, een object of een logo. Een 3D-reclameobject op extra grote schaal uitvergroot, waarmee u een echte eyecatcher als reclame uiting inzet. Deze blow-ups worden vaak ingezet bij evenementen, beurzen, openingen maar ook als ludieke reclame uiting bij een bedrijfspand. 

Unieke reclame in 3D

Een extra grote en unieke reclame in 3D dat geheel overeenkomt qua uitvoering met het normale product doet mensen er naar kijken en verbazen. De werkelijkheid in reuzenvorm. Hiermee heeft u direct de volle aandacht van het passerende publiek. Durf groot te denken en kies voor een in het oog springende reclame door een XL-object in te zetten. Wij ontwikkelen en creëren voor u een effectieve 3D reclame, welke gemaakt kan worden voor een éénmalige toepassing maar uiteraard ook voor langdurig gebruik.

Maatwerk blow-ups reclame objecten

Blow-ups reclame objecten zijn te maken voor allerlei toepassingen. De inzet van het product bepaalt de manier van produceren. Een éénmalige toepassing vereist een andere benadering dan een object dat in weer en wind langdurig buiten komt te staan. Daarbij is het van belang hoe gedetailleerd het ontwerp moet worden. Voor het tot stand brengen van een dergelijke unieke 3D reclame maken wij gebruik van o.a. piepschuim, stalen frames, epoxyhars, mdf, hout etc. Dit om zo tot een uitvergroot evenbeeld te komen van het product. Bij het produceren van 3D reclame objecten maken wij veelvuldig gebruik van onze productietechnieken als CNC frezen en laseren. Maar ook voor deze blow-ups geldt dat ervaring en uniek vakmanschap een groot onderdeel van het hele proces zijn. 

Verschillende soorten 3D reclame objecten

Deze 3D reclame objecten worden in vele branches ingezet, altijd met de achterliggende gedachte om reclame te maken en aandacht te vragen. De blow-ups worden hiermee dus meestal gebruikt voor promotionele doeleinden, zoals bijvoorbeeld een sterk vergroot product dat bovenop een auto wordt gemonteerd. 

Een rijdende reclame welke niet alleen opvalt tijdens het rijden maar tevens eenvoudig neergezet kan worden bij evenementen. De bevoorrading van de producten kan vanuit de auto. Een megagroot frisdrankblikje om te gebruiken bij het promoten van een nieuw drankje.  Een geplaatste tekst op het terrein bij een gebouw. Een pak melk van een paar meter hoog waarin een koelkast is aangebracht. Een blow up van een parfumfles, een megagrote föhn, XXL glazen bier… dit zijn maar een aantal voorbeelden van XL reclameproducten die wij gerealiseerd hebben en welke tot opzienbarende effecten hebben geleid.

Waarom 3D reclame objecten laten maken door Destic Kunststoffen?

Onze creativiteit komt bij het tot stand brengen van 3D reclame objecten volledig tot zijn recht. Wij kunnen ieder product op creatieve wijze vertalen naar een XXL uitvoering. 

Van reuzenformaat naar maquette

Ook het omgekeerde is mogelijk… het terugbrengen van een object naar een klein formaat. Kunststof leent zich er uitstekend voor om iets tot in details te verwerken. Ontwerpen van stands, huizen, kunstwerken of gebouwen zijn met een kunststof maquette heel inzichtelijk te maken en geven een uitstekende indicatie van het verwachte eindresultaat. Ook een maquette kan door ons tot in de puntjes geproduceerd worden. 

Vraag offerte aan >