Belettering

Wilt u een belettering? Destic Kunststoffen is uw partner in belettering en bewegwijzering.

Een CNC gesneden foliebelettering kan voor vele toepassingen gebruikt worden. Veelal om kenbaar te maken waar een bedrijf is gevestigd of binnen in een kantoorpand om duidelijkheid te verschaffen over de plek waar zich iets bevindt.

Een signing / foliebelettering welke op de ramen van een bedrijfspand wordt aangebracht geeft een geheel eigen identiteit aan het pand. Een mooie vorm van reclame, waarvan ook het kostenaspect aantrekkelijk is. De foliebelettering wordt aan de binnenzijde van de ramen geplakt, waarmee u voorkomt dat er van buitenaf schade aan wordt toegebracht. 

Voor vele zaken wordt gebruik gemaakt van gesneden folieteksten of logo’s  zoals namen voor op boten, bewegwijzeringen, autobeletteringen, rallybordjes, lichtbakken, parkeerborden, bordjes met veiligheidsvoorschriften en nog veel meer. Alle teksten worden door ons CNC gesneden volgens een digitaal bestand. 

belettering_folie
belettering

Bewegwijzering

Een duidelijke bewegwijzering aan de buitenzijde van uw pand en ook aan de binnenzijde, zorgen ervoor dat uw klanten relaxed bij u aankomen. Verschaf uw klanten duidelijkheid zodra ze bij u op het terrein komen en voorkom irritaties. Nog erger is het wanneer u als bedrijf helemaal niet herkenbaar bent. Wij kunnen voor u een mooie en opvallende bewegwijzering verzorgen, helemaal in uw eigen huisstijl. De bordjes kunnen wij CNC voor u frezen in allerlei kleuren, afmetingen en materialen. 

Naast kunststoffen verwerken wij ook diverse metalen, waaronder aluminium.

De borden kunnen wij voorzien van een 3M-foliebelettering of wij kunnen een full colour digitale print aanbrengen. Laat ons met u meedenken over een creatieve invulling van uw bewegwijzering en geef uw pand net even dat extra mee. Ook de montage kunnen wij voor u verzorgen.

Bent u toe aan een nieuwe gevelbelettering of een lichtreclame? Dan verwijzen wij u graag door naar www.ledfactor.nl

Waarom een foliebelettering of bewegwijzering van Destic Kunststoffen?

Destic Kunststoffen kent geen standaard producten en gaat altijd uit van een creatieve eigentijdse vormgeving, geheel in lijn met de huisstijl van haar klant. Wanneer u iets speciaals wilt dan bent u bij Destic Kunststoffen aan het juiste adres. 

 

Heeft u interesse in een foliebelettering of een bewegwijzering?

Stuur ons dan een e-mail via: info@destic.nl

folie_belettering
Vraag offerte aan >