Kunststof bewerken

Wilt u kunststof laten bewerken? Destic Kunststoffen is dé maatwerk specialist in het bewerken van kunststoffen.

Het bewerken van kunststoffen is een specialisme dat door Destic Kunststoffen tot in de finesse wordt beheerst. Wij hebben de beschikking over een team van gespecialiseerde medewerkers en een uitgebreid en modern machinepark waarmee alle mogelijke bewerkingstechnieken uitgevoerd kunnen worden. Factoren als materiaal en formaat bepalen de techniekkeuze. Voor alle kunststoffen die wij bewerken tot een halffabrikaat of een eindproduct geldt dat de kwaliteit optimaal moet zijn. Decennialange ervaring draagt eraan bij dat wij u altijd kunnen voorzien van een weloverwogen advies. Uw wensen zullen optimaal gerealiseerd worden.

Professioneel bewerken van kunststoffen

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers bent u verzekerd van een professionele bewerking van de kunststoffen. Wij garanderen voor elk product een hoogwaardige kwaliteit. Door tijdens het bewerken van de kunststoffen gebruik te maken van machines met een uiterste precisie, kunnen wij alle producten leveren van een sublieme kwaliteit. 

Opdrachtgevers uit allerlei branches hebben dit al mogen ervaren. Heeft u ook een product dat bewerkt moet worden of wilt u een kunststof product laten ontwikkelen? Kies dan ook voor de kwaliteit en zekerheid van Destic Kunststoffen. Innovatieve ontwikkelingen op het gebied van kunststofbewerking worden door ons op de voet gevolgd waardoor wij steeds voorloper zijn van de nieuwste technieken. 

Destic Kunststoffen: Alles voor het bewerken van kunststoffen

Welke bewerking u ook gedaan wilt hebben of wat u ook wilt laten ontwikkelen, wij hebben alles in huis om dit voor u te verzorgen. De volgende bewerkingen vinden bij ons plaats:

 • Kunststof CNC frezen
 • Kunststof Laseren 
 • Kunststof Vacuümvormen (2200 x 1200 mm)
 • Matrijzenmakerij
 • Thermovormen (in oven van 3000 x 2000mm)
 • Kunststof draaien
 • Kunststof buigen
 • 3D Frezen
 • 3D Printen
 • Kunststof Lassen
 • Kunststof Lijmen 
 • Glashelder verlijmen.
 • UV-lijmen.
 • Kunststof Polijsten, volautomatisch
 • Kunststof Zagen
 • Lamineren en incapsuleren 
 • Flexificeren
 • Ingieten 
 • Printing op kunststof en andere plaatmaterialen
 • Blazen van koepels en bollen
 • Montage van electronica in vervaardigde producten
kunststof bewerking
bewerken van kunststof

Uw partner voor maatwerk kunststof bewerking

Destic Kunststoffen is uw partner op alle gebieden van kunststof bewerking. Heeft u iets waar een aanpassing aan zou moeten plaatsvinden? Wilt u iets laten ontwerpen of ontwikkelen van kunststof, bijvoorbeeld displays? Heeft u momenteel een product in het gebruik waar u graag een verbeterde versie van zou willen krijgen? Heeft u plaatmateriaal op maat nodig? Wilt u een product laten vacuümvormen? Voor elk vraagstuk op het gebied van kunststoffen krijgt u bij Destic Kunststoffen een vakkundige oplossing aangereikt. Destic is bij uitstek uw partner voor design en compleet maatwerk. Naast het maken van enkele stuks is ons bedrijf tevens ingericht op grotere serie aantallen. Destic levert niet alleen vakwerk maar is ook al jarenlang een betrouwbare partner. Vele bedrijven zijn al jarenlang een gewaardeerde klant.

Waarom uw kunststof laten bewerken door Destic Kunststoffen?

Welke bewerking u ook nodig heeft voor uw product of welk product u ook wilt laten maken, onze creatieve en professionele vakmensen zullen zorgen voor een kwaliteitsproduct. Iedere bewerking vraagt om specifieke kennis en vakmanschap. Doordat wij al decennialang bestaan, hebben wij deze expertise in huis. Leg uw vraagstuk aan ons voor en wij zullen zorgen voor een innovatieve oplossing, waarbij wij het kostenaspect uiteraard voor u in ogenschouw zullen nemen. 

Wilt u meer weten over het bewerken van kunststof materialen? 

U kunt ons een e-mail sturen via: info@destic.nl

kunststof bewerken

Veel gestelde vragen over kunststof bewerken

Welke technieken worden gebruikt bij het bewerken van kunststoffen?

Bij Destic Kunststoffen gebruiken we een scala aan geavanceerde technieken voor het bewerken van kunststoffen, waaronder CNC frezen, laseren, vacuümvormen, thermovormen, draaien, buigen, 3D printen, lassen, lijmen en polijsten. Deze diversiteit aan technieken stelt ons in staat om aan specifieke klantbehoeften te voldoen, of het nu gaat om een enkel prototype of grootschalige productie.

Hoe garandeert Destic Kunststoffen de kwaliteit van bewerkte kunststof producten?

Kwaliteit staat bij Destic Kunststoffen centraal in elk project. Ons team van ervaren specialisten gebruikt niet alleen moderne machines met uiterste precisie, maar volgt ook strikte kwaliteitscontroles tijdens het gehele productieproces. Dit zorgt ervoor dat elk eindproduct dat ons bedrijf verlaat, voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Kan Destic Kunststoffen maatwerk bieden bij kunststof bewerking?

Ja, maatwerk is een van onze specialiteiten. Wij begrijpen dat elk project uniek is en vereist een specifieke benadering. Of u nu een eenvoudig onderdeel of een complex ontwerp nodig heeft, ons team staat klaar om uw specifieke wensen te realiseren. Van design tot uitvoering, we bieden een volledig op maat gemaakte service om aan uw exacte specificaties te voldoen.

Vraag offerte aan >