Product display van kunststof

Wilt u een display van kunststof laten maken? Destic Kunststoffen is uw partner voor de realisatie van verschillende soorten displays.

Wilt u graag een display laten maken die er stijlvol uitziet en die ook nog eens lang meegaat? Kies dan voor een display van kunststof. Een display van kunststof kan in allerlei uitvoeringen gemaakt worden, is van nature sterk en kan tegen een stootje. Het voordeel van een display van kunststof t.o.v. een kartonnen display is de stevigheid. Een display van kunststof kan aanzienlijk meer gewicht dragen. Terwijl kartonnen displays gevoelig zijn voor vocht heeft u daar met een display van kunststof geen hinder van. Ook daardoor behoudt de display zijn stevigheid.

Er zijn talrijke soorten kunststof die wij voor u kunnen verwerken tot een zeer creatief vormgegeven display. Bovendien leent kunststof zich ook nog eens uitstekend om met andere materialen te combineren. Naast de kunststoffen kunnen wij ook andere materialen bewerken, zoals bijvoorbeeld aluminium, staal, hout of glas, waardoor wij voor u een unieke en eigentijdse display kunnen produceren. Voor al onze kunststof displays werken wij zoveel mogelijk met duurzame en gerecyclede materialen.

Display laten maken

U wilt graag een display laten maken voor uw product en heeft al een ontwerp uitgewerkt. Wellicht heeft u geen enkel idee hoe het eruit moet komen te zien en bent u er ook niet van op de hoogte wat er zoal mogelijk is. In beide gevallen helpen wij u heel graag verder met uw vraag. Alvorens een prijs en ontwerp voor u te kunnen maken is het noodzakelijk om eerst bepaalde zaken zo goed mogelijk in beeld te krijgen:

 • Wat moet er via de display gepromoot worden?
 • Wat is de doelgroep?
 • Waar komen de displays te staan?

Alleen een uitstraling die het juiste gevoel oproept bij uw potentiële klant zal hem of haar tot de aankoop doen aansporen. Daarom is het zinvol om niet te kiezen voor een standaard display maar juist een display te laten maken welke geheel in overeenstemming is met uw product. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de nieuwste technieken en produceren alles in eigen huis. Wij kennen geen standaardartikelen; alles wordt op maat gemaakt en altijd geheel in samenspraak met de klant. Een uniek modern design, in combinatie met de degelijkheid van toen.

Producten met een kunststof display presenteren

Met een kunststof display kunt u uw product in de kijker plaatsen. Ieder product heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. De kunst is om die eigenschappen er op een beeldende manier uit te laten springen en wel op zo’n manier dat de essentie van het product duidelijk wordt en dat het opvalt tussen de andere producten.

De displays die wij ontwikkelen van ontwerp tot eindproduct laten uw product opvallen bij de klant. Door gebruik te maken van praktisch vernuft, een opvallende vormgeving en de juiste materialen krijgt de display een hoge attentiewaarde en dit is precies de bedoeling. U wilt immers juist de klanten naar de display met uw producten toetrekken. Functionaliteit en originaliteit zijn beide belangrijke pijlers van onze displays. Een verkoopprikkelende presentatie bereikt u door uw producten met een display te presenteren welke uw producten laat uitblinken boven uw concurrenten.

display
display op voet

Verschillende soorten product displays

Er zijn vele soorten product displays die u kunt inzetten voor het onder de aandacht brengen van uw product. De plek waar de product display komt te staan en de daarbij beschikbare ruimte is bepalend voor het type display dat gemaakt moet worden. Zo kunt u kiezen voor de volgende soorten product displays:

 • Counter display
 • Presentatie display
 • Balie display
 • Toonbank display
 • Vloerdisplay
 • Winkeldisplay
 • POS display
 • Digitale displays 
 • Interactieve displays

Een counter display is niet al te groot, wordt vaak op ooghoogte geplaatst en in de buurt van de kassa. Een presentatie display kan in allerlei maten en vormen gemaakt worden en heeft als doel om uw product zo goed mogelijk te presenteren, waarbij de display door de juiste sfeerbeleving als een stukje herkenning voelt. Een balie display is ook een kleiner model display welke vaak gebruikt wordt om bijvoorbeeld informatiefolders in uit te stallen bij een balie of ontvangstreceptie. Een toonbank display is ook een klein model display welke op de toonbank wordt geplaatst om een product op aan te prijzen of om kleine producten in te leggen voor de snelle verkoop.  Een vloerdisplay is een groot model display welke in een winkel op de vloer wordt geplaatst. Een winkeldisplay kan in allerlei formaten geproduceerd worden, afhankelijk van de plek waar de display moet komen te staan of te hangen. Een POS display is een point of sale display; de benaming voor een display welke de verkoop van een product ondersteunt. 

Een kunststof display laten maken door Destic Kunststoffen

Heeft u een display nodig om uw product(en) op een onderscheidende wijze te presenteren? Kies dan voor de kunststof displays van Destic Kunststoffen. Wij zijn uw partner in het realiseren van de gewenste displays waardoor u het verschil kunt maken bij de doelgroep, uw product(en) eruit kunt laten springen en een onvergetelijke indruk kunt achterlaten bij uw doelgroep.

Ons team van zeer gedreven en ervaren mensen staat met passie voor u klaar.

Interesse? Stuur ons een bericht via info@destic.nl  

display laten maken
Vraag offerte aan >