Vacature

Locatie Veendam

Sterk in kunststof, dat is Destic Kunststoffen in Veendam al meer dan 35 jaar. Van een enkel onderdeel voor medische apparatuur tot een immens grote 3D reclame, van counterdisplay tot verlichte gevelreclame; wij kunnen echt alles van kunststof maken. Dat begint bij de vertaling van specifieke wensen van de klant naar een ingenieus ontwerp, waarna wij de productie volledig in eigen huis realiseren. Creativiteit en functionaliteit zijn in al onze producten nauw met elkaar verbonden.

 Vanwege toenemende drukte zijn wij ter aanvulling van ons gedreven team op zoek naar een 

Technisch Productiemedewerker 

Ben jij iemand die van aanpakken weet, klant- en resultaatgericht is en wil je graag werken bij een ambitieus bedrijf? Dan is dit misschien wel de uitdaging die jij zoekt! 

Als medewerker van de productieafdeling ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het gehele productieproces van onze producten. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het bedienen van de CNC machines, laser machine, het lassen, frezen, buigen, polijsten, zagen, vacuümvormen, assemblage van producten en montage van producten op locatie. 

Functie-eisen 

  • MTS / MBO werk- en denkniveau 
  • Technische ervaring in productbewerking is een vereiste, heb je ervaring in kunststofbewerking dan is dat een pré. 
  • Kennis van geautomatiseerde aansturing van het productieproces 
  • Je kunt goed tekeningen lezen en hebt ervaring met CNC programma’s en of vacuümvormen 
  • In bezit van rijbewijs 
  • Geen hoogtevrees, dit i.v.m. het plaatsen van bijv. gevelreclames 

Wij bieden: 

Een boeiende functie binnen een succesvolle, gerenommeerde onderneming. De bedrijfscultuur is actiegericht, informeel met korte beslissingslijnen, waarbij teamgeest en prestatie hoog in het vaandel staan. Het betreft een fulltime functie (40 uur) vanaf 1 september 2024. 

Profiel 

Een flexibele instelling, zelfstandig, proactief en accuraat zijn termen die op jou van toepassing zijn. Je bent creatief, denkt oplossingsgericht en kunt goed presteren onder tijdsdruk. Daarnaast ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Verder dien je een positieve instelling te hebben. Wij zoeken iemand die bereid is om het vak van kunststofbewerker te leren. 

Herken jij jezelf in dit profiel dan zien we jouw motivatiebrief met CV graag tegemoet via info@destic.nl 

Graag alleen solliciteren indien je voldoet aan de gestelde functie-eisen.

Missie

“Kwaliteit en Creativiteit in kunststof producten door Kennis, Innovatie en Ambachtelijkheid.” Een ambachtelijk bedrijf waar we zeer trots op zijn. Met deze missie willen we duidelijk maken aan onze klanten, maar ook aan het personeel, dat onze kwaliteit voortkomt uit kennis en ambachtelijkheid.

Visie

Onze visie is om een toonaangevende speler te blijven in de kunststof bewerkingsindustrie, erkend om onze innovatieve benaderingen, ongeëvenaarde kwaliteit en klantgerichtheid. Als familiebedrijf koesteren we onze kernwaarden van kwaliteit, vakmanschap, klanttevredenheid, duurzaamheid en eerlijkheid.

Vraag offerte aan >