Counter display

Counter display laten maken? Destic Kunststoffen is expert in het presenteren van uw producten op een onderscheidende wijze.

Counter displays zijn compacte displays welke bij een kassa, op een tafel of op een toonbank worden geplaatst. Een andere benaming voor een counter display is toonbank display of balie display. Voor plekken waar weinig ruimte is, is een counter display ideaal. Vaak worden counter displays ingezet voor de zogenaamde impuls aankopen. Ze staan daarom dan ook veelal op ooghoogte. De kunst is om ook in een kleinere display het product groots te laten uitkomen.

De display moet zo vormgegeven worden dat het product er ten volle uitspringt en dat mensen getriggerd worden om het product te bekijken of te kopen. Ook al heeft u weinig ruimte of heeft u geen budget voor een grotere vloerdisplay, uw product verdient het om de juiste aandacht te krijgen. Ook een counter display wordt op maat gemaakt en kent bij ons geen standaard afmetingen. Voor alle displays die wij vervaardigen maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede en duurzame materialen.

Counter display laten maken

Wanneer u een tijdelijk product in de aanbieding heeft zou u ervoor kunnen kiezen om hiervoor een counter display te laten maken. Deze counter display kunnen wij zo voor u maken dat u de display voor meerdere acties kunt inzetten. Wij kunnen bijvoorbeeld een model voor u maken waar u steeds andere reclame uitingen in kunt zetten door de achterwand te veranderen. Hierdoor wordt de display multi-inzetbaar, bespaart u op de kosten en bent u als bedrijf daarbij ook duurzaam bezig. Een goed vormgegeven counter display, welke op de juiste plek neergezet wordt zal uw omzet zeker ten goede komen.

display counter
counter displays

Voordelen van een counter display

Een counter display wordt ook wel een balie display of een toonbank display genoemd. Een van de belangrijkste voordelen van deze display is de afmeting. De counter display heeft namelijk een compact formaat waardoor deze display heel makkelijk op een strategisch punt, zoals in de buurt van de wachtrij bij de kassa, geplaatst kan worden. Omdat de counter display klein van formaat is, kan deze ook vrij eenvoudig verplaatst worden. Een counter display kunnen wij zo voor u produceren dat u op een makkelijke manier de producten kunt aanvullen. Een ander voordeel is dat u het maximale aan exposure kunt halen omdat alle klanten via de kassa lopen.  Een counter display kan ook gemaakt worden met daarin een enkel product verwerkt met een heldere uitleg. Via deze display kunt u klanten terugverwijzen naar de winkel om aandacht te vragen voor een actie. 

Hieronder alle voordelen van een counter display op een rij:

  • Compact formaat;
  • Eenvoudig aan te vullen;
  • Maximale exposure;
  • Uitlichten van specifieke actie(s) en evenementen.

Naast counter displays nog verschillende soorten product displays

Een counter display is niet al te groot, wordt vaak op ooghoogte geplaatst en in de buurt van de kassa. Een presentatie display kan in allerlei maten en vormen gemaakt worden en heeft als doel om uw product zo goed mogelijk te presenteren, waarbij de display door de juiste sfeerbeleving als een stukje herkenning voelt. Een balie display is ook een kleiner model display welke vaak gebruikt wordt om bijvoorbeeld informatiefolders in uit te stallen bij een balie of ontvangstreceptie. Een toonbank display is ook een klein model display welke op de toonbank wordt geplaatst om een product op aan te prijzen of om kleine producten in te leggen voor de snelle verkoop.  Een vloerdisplay is een groot model display welke in een winkel op de vloer wordt geplaatst. Een winkeldisplay kan op allerlei formaten geproduceerd worden, afhankelijk van de plek waar de display moet komen te staan of te hangen. Een POS display is een point of sale display; de benaming voor een display welke de verkoop van een product ondersteunt. 

Counter display laten maken door Destic Kunststoffen

Kies ervoor om uw counter display door Destic Kunststoffen te laten maken. Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over een echte eyecatcher voor op de toonbank. Of het nu gaat om een enkele display of om grotere serie aantallen; wij zorgen ervoor dat uw product zal opvallen.

Hoe gaat het in zijn werk? Aan de hand van uw wensen creëren wij voor u een ontwerp. Wanneer u een grotere oplage displays nodig heeft zullen wij voor u een prototype vervaardigen. Met dit prototype kunt u kijken of het model volledig aan uw wensen voldoet. Is er iets dat u graag anders ziet? Dan gaan wij dit aanpassen in het model. Pas wanneer het prototype volledig  door u is goedgekeurd zullen wij de serie in productie nemen. Vanzelfsprekend verliezen wij tijdens dit proces het kostenaspect niet voor u uit het oog. Wij zullen voor u kijken naar de meest prijsgunstige oplossing, zonder de kwaliteit en de beoogde uitstraling te kort te doen. 

Wilt u meer weten over het laten maken van counter displays?

Stuur ons dan een e-mail via info@destic.nl

counter display
Vraag offerte aan >