POS display

POS display laten maken? Kunststof POS displays van Destic Kunststoffen zorgen voor een professionele presentatie van uw producten.

Een POS display is vaak een onderdeel van een reclamecampagne. POS betekent Point of Sale.  De gehele reclame campagne voor een nieuw product bestaat uit allerlei reclame uitingen welke de verkoop van het product moeten ondersteunen in de winkel, ook wel genoemd instore communicatie. Dit betreft dan veelal de reclame uitingen welke in de winkel tot een directe aankoop leiden. 

Hierbij valt te denken aan schapstoppers, plafondhangers of kubussen. Tot het POS materiaal behoren ook de POS displays. Een POS display kan zijn een counter display of een vloerdisplay.

POS displays van kunststof

POS displays die tijdens de reclamecampagne voor zeer korte duur worden ingezet worden vaak van karton gemaakt. Wilt u de displays echter voor langere tijd gebruiken of wilt u ze multi-inzetbaar toepassen, dan is het een goed idee om voor kunststof te kiezen. Kunststof is een licht materiaal en heeft een lange levensduur. Wij kunnen de displays zo voor u maken dat u ze voor meerdere reclamecampagnes kunt inzetten. Door bijvoorbeeld de achterwand démontabel te maken kunt u deze bij iedere campagne vervangen door een andere reclame uiting. De basis van de display kunt u dan telkens opnieuw gebruiken. Hierdoor bent u kostenbesparend en duurzaam bezig. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies en begeleiden in het traject.

POS display
display pos product

Verschillende soorten POS displays

POS displays zijn onder te verdelen in counter displays en vloerdisplays.

Voor producten die nieuw in de markt gezet worden en waar veel reclamebudget voor beschikbaar is worden meestal van alle type displays uitvoeringen gemaakt. Niet iedere winkel waar het product verkocht zal worden heeft immers de ruimte op zijn toonbank of op de winkelvloer. Door voor het product verschillende types displays te ontwerpen en te produceren geeft dat de winkelier de mogelijkheid om aan te geven welke display hij of zij graag in zijn shop zou willen plaatsen. In ieder type display wordt dezelfde stijl toegepast waardoor alle reclame uitingen dezelfde herkenbare uitstraling hebben. 

POS display op maat laten maken

Kies ervoor om uw POS displays door Destic Kunststoffen te laten maken. Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over het ontwerpen en produceren van uw POS displays. Of het nu gaat om een enkele display of om grotere serie aantallen; wij zorgen ervoor dat uw product de benodigde aandacht zal krijgen. Hoe gaat het in zijn werk? Aan de hand van uw wensen creëren wij voor u een visueel ontwerp. Wanneer u een grotere oplage displays nodig heeft zullen wij eerst voor u een prototype vervaardigen. Met dit prototype kunt u kijken of het model volledig aan uw wensen voldoet. Is er iets dat u graag anders ziet? Dan gaan wij dit aanpassen in het model. Pas wanneer het prototype volledig  door u is goedgekeurd zullen wij de serie in productie nemen. Vanzelfsprekend verliezen wij tijdens dit proces het kostenaspect niet voor u uit het oog. Wij zullen voor u kijken naar de meest prijsgunstige oplossing zonder de kwaliteit en de beoogde uitstraling te kort te doen. 

Wilt u meer weten over het laten maken van een POS display?

U kunt ons een e-mail sturen via info@destic.nl

header pos displays

Display met multimedia – audio ingebouwd

Een effectieve manier van reclame kan zijn om een display te ontwerpen voor uw product, waarbij in de display tevens een multimedia screen is ingebouwd. Een display op een unieke manier gemaakt, in overeenstemming met uw huisstijl, waarbij de klant de mogelijkheid krijgt om een video over het product te bekijken of om via een app allerlei gegevens over het product op te zoeken. Klanten kunnen via deze app direct antwoord op hun vragen krijgen en hoeven niet meer op zoek te gaan naar winkelpersoneel. Zo loopt u geen klanten mis.

Wij hebben veel ervaring met het inbouwen van media apparatuur in displays. Ook het aanbrengen van audio in een display kan er voor zorgen dat u klanten extra snel naar uw product weet te trekken. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een oplossingsgerichte vertaalslag van idee naar praktisch product.

Veel gestelde vragen over POS displays

Wat is een POS display?
Een POS display is een display welke dient om de verkoop in de winkel te ondersteunen. Daarbij is een POS display een onderdeel van een reclamecampagne.
Waarom een POS display laten maken door Destic?

Destic heeft in de loop der jaren voor heel veel bedrijven POS displays gemaakt. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander bedrijf adviseren over het ontwerpen en produceren van deze displays. Alle productietechnieken hebben wij volledig in eigen huis waardoor wij heel snel kunnen schakelen en ook kostenbesparend kunnen werken. Voor alle displays die wij vervaardigen maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede en duurzame materialen.

Vraag offerte aan >