Kunststof zagen

Wilt u kunststof laten zagen? Kies Destic Kunststoffen. Al jarenlang expert in het bewerken van kunststoffen voor diverse doeleinden.

Ons bedrijf is ingericht met de meest moderne bewerkingsmachines. Wij zijn gespecialiseerd in het machinaal zagen van alle soorten kunststoffen. Dit kan zijn plaatmateriaal, maar ook staf- en buismateriaal. In onze productiehallen hebben wij verschillende soorten zagen staan, zoals bijvoorbeeld verticale platenzagen, zaagtafels, bandzagen, lintzagen en formaatzagen. De verschillende soorten kunststoffen vragen om verschillende manieren van zagen; voor iedere kunststofsoort geldt een eigen type zaagblad. Naast het machinaal zagen worden ook vele producten nog altijd handmatig via diverse zaaggereedschappen bewerkt.

Kunststof laten zagen

Destic Kunststoffen is een specialist in het creëren van de meest mooie producten van kunststof, voor allerlei toepassingen. Daarnaast zijn wij ook groothandel in kunststof plaatmaterialen, staf en buismateriaal. Vanuit ons magazijn leveren wij kunststof plaatmaterialen, zoals Acrylaat, Polycarbonaat, PVC, Forex, Trespa  Dibond, HMPE, HDPE, PETG en Polystyreen. Dit kan worden geleverd in volle platen maar u kunt ook het kunststof laten zagen. Ook buis- en stafmateriaal kan op maat gezaagd worden geleverd. 

kunststof zagen
kunststof laten zagen

Kunststof plaat op maat zagen

Welk type kunststof plaat u ook nodig heeft; wij kunnen het altijd voor u op de gewenste afmeting zagen. Laat ons weten wat u precies zoekt, welk type materiaal en in welke maatvoering. Wij maken u dan graag een aanbieding. Dit geldt ook voor alle kunststof buizen en kunststof staven. Moet er ook nog een andere bewerking aan gebeuren? Wilt u bijvoorbeeld getapte gaten in het staf? Ook dat kunnen wij perfect voor u verzorgen. 

Kunststof op maat laten maken door Destic Kunststoffen

Destic Kunststoffen is gespecialiseerd in het bewerken van kunststoffen. Heeft u zelf een kunststof plaat of een model dat aangepast moet worden? Laat het dan door ons op maat maken. Is het wellicht iets waar een gedeelte in mist of is het beschadigd? Kom er dan zeker mee langs. Wij kunnen u adviseren over een eventuele reparatie. In sommige gevallen is het echter raadzaam om het product na te maken, aan de hand van hetgeen u als model heeft. Dit gebeurt vaak met bootramen die stuk zijn gegaan.

Wilt u meer weten over het zagen van kunststof materiaal?
U kunt ons een e-mail sturen via: info@destic.nl

Vraag offerte aan >