Toonbank display

Toonbank display laten maken? Kunststof toonbank displays van Destic Kunststoffen zorgen voor een professionele presentatie van uw producten.

Op de toonbank komt een display goed tot zijn recht. Zet een display in de buurt van de rij waar mensen staan te wachten om te kunnen betalen of bij een klantenservice. Juist hier hebben ze het gewenste effect: aandacht voor uw product. Met een display op de toonbank kunt u de klant nog een laatste keer proberen te verleiden om iets te kopen. Omdat de mensen staan te wachten hebben ze de tijd om de informatie tot zich te nemen. Wij zorgen voor een passend en uitdagend design van de display.

Wat is een toonbankdisplay?

Een toonbank display is een compacte display welke bij een kassa, op een tafel of op een toonbank wordt geplaatst. Een andere benaming voor een toonbank display is een balie display of een counter display. Voor plekken waar weinig ruimte is, is een toonbank display ideaal. Vaak worden toonbank displays ingezet voor de zogenaamde impuls aankopen. Ze staan daarom dan ook veelal op ooghoogte. De kunst is om ook in een kleinere display het product groots te laten uitkomen. De display moet zo vormgegeven worden dat het product er ten volle uitspringt en dat mensen getriggerd worden om het product te bekijken of te kopen.

toonbank displays
toonbank display

Verschillende soorten toonbank displays

Er zijn vele soorten toonbank displays mogelijk. De uitvoering hangt uiteraard af van wat u wilt laten zien via de display. Zijn het alleen brochures? Dan kunnen wij een display voor u op maat maken, exact voor het model van uw brochures. Wilt u op de toonbank juist wat kleine producten etaleren? Dan maken wij een display op maat voor deze producten. Heeft u de wens om via een video informatie over uw product te geven? Ook hiervoor kunnen wij een toonbank display maken; een interactieve toonbank display.

Toonbank display laten maken door Destic Kunststoffen

Kies ervoor om uw toonbank display door Destic Kunststoffen te laten maken! Wij hebben jarenlang ervaring en denken graag met u mee over een echte blikvanger als toonbank display. Of het nu gaat om een enkele display of om grotere serie aantallen; wij zorgen ervoor dat uw product zal opvallen. Hoe gaat het in zijn werk? Aan de hand van uw wensen creëren wij voor u een ontwerp. Wanneer u een grotere oplage displays nodig heeft zullen wij eerst voor u een prototype vervaardigen. Met dit prototype kunt u kijken of het model volledig aan uw wensen voldoet. Is er iets dat u graag anders ziet? Dan gaan wij dit aanpassen in het model. Pas wanneer het prototype volledig  door u is goedgekeurd zullen wij de serie in productie nemen. Vanzelfsprekend verliezen wij tijdens dit proces het kostenaspect niet voor u uit het oog. Wij zullen voor u kijken naar de meest prijsgunstige oplossing, zonder de kwaliteit en de beoogde uitstraling te kort te doen. Voor alle displays die wij vervaardigen maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede en duurzame materialen.

Wilt u meer weten over het laten maken van een toonbank display?

Graag ontvangen wij dan uw bericht via info@destic.nl

display toonbank

Veel gestelde vragen over toonbank displays

Wat is een toonbankdisplay?

Een toonbankdisplay is een compact model display, welke op de balie, op een toonbank of op een tafel kan worden geplaatst. Een andere benaming is counterdisplay of baliedisplayDoel is om reclame te maken voor een product of om informatie over een product te geven. 

Waarom een toonbankdisplay van Destic Kunststoffen?

Wanneer u kiest voor een toonbankdisplay van Destic Kunststoffen dan verzekert u zich van een display welke creatief is vormgegeven in uw eigen unieke huisstijl met een opvallend design. 

Waar kan ik een toonbankdisplay voor gebruiken?

Een toonbankdisplay kan gebruikt worden voor het maken van reclame voor uw product, voor de verkoop of voor het uitwisselen van informatie over uw product. Het uitwisselen van informatie kan via het aanbieden van folders of digitaal, door het verwerken van multimedia in de display.

Vraag offerte aan >