Balie display

Balie display laten maken? Uw producten professioneel presenteren doet u met de balie displays van Destic Kunststoffen.

Een balie display is een andere benaming voor een toonbank display of counter display.

Deze balie displays worden veelvuldig ingezet in de retail branche om producten aan te prijzen. Een balie display kan in allerlei vormen gemaakt worden; staand, liggend, rechthoekig, rond, ovaal…eigenlijk is alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een display in de kleur van uw logo, of zelfs in het model van uw logo. Dit kunnen wij produceren door het logo bijvoorbeeld te laseren of te vacuümvormen. Doordat een balie display altijd een compact formaat heeft is de display makkelijk onder de arm mee  te nemen. Staat u ergens bij een evenement of op een beurs met een stand? Dan lenen deze displays zich uitstekend om eenvoudig in de auto mee te nemen.

Stevige balie displays van kunststof voor uw producten

U kunt een balie display laten maken waarin wij uw product verwerken. Vaak worden er diverse teksten en uitleg over het product aan toegevoegd, deze teksten kunnen wij op de kunststof aanbrengen door full colour printing.  Wanneer u juist de directe verkoop vanuit de display wilt laten gebeuren, dan kunnen wij extra stevige balie displays van kunststof voor uw producten maken. Wij creëren in de display dan een mogelijkheid waarin u de producten kunt etaleren. Door de producten in de displays zo aantrekkelijk mogelijk te showen zult u de snelle impulsaankopen een extra boost geven.

display_balie
balie_displays

Balie displays op maat laten maken

De reguliere standaard transparante displays zijn overal te verkrijgen, echter met deze displays onderscheidt u zich niet. Uw product zal er niet extra door opvallen. Doordat de displays volledig glashelder zijn, geeft het geen extra uitstraling aan het product. Zorg ervoor dat uw product er  juist extra uitspringt tussen alle andere merken. Laat een balie display op maat maken welke een extra toevoeging aan uw product geeft. Creëer de juiste sfeer waarin de klant zich kan herkennen. Heeft u een stoer product? Dan maken wij een stoer model balie display. Heeft u juist een luxe product? Zoals bijvoorbeeld een make-up lijn? Dan wordt de display door ons  in een elegante vorm weergegeven en vervaardigd.

Balie display laten maken door Destic Kunststoffen

Kies ervoor om uw balie display door Destic Kunststoffen te laten maken. Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over een echte eyecatcher als balie display. Of het nu gaat om een enkele display of om grotere serie aantallen; wij zorgen ervoor dat uw product zal opvallen. Hoe gaat het in zijn werk? Aan de hand van uw wensen creëren wij voor u een ontwerp. Wanneer u een grotere oplage displays nodig heeft zullen wij voor u een prototype vervaardigen. Met dit prototype kunt u kijken of het model volledig aan uw wensen voldoet. Is er iets dat u graag anders ziet? Dan gaan wij dit aanpassen in het model. Pas wanneer het prototype volledig  door u is goedgekeurd zullen wij de serie in productie nemen. Vanzelfsprekend verliezen wij tijdens dit proces het kostenaspect niet voor u uit het oog. Wij zullen voor u kijken naar de meest prijsgunstige oplossing, zonder de kwaliteit en de beoogde uitstraling te kort te doen. Voor alle displays die wij vervaardigen maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede en duurzame materialen.

Wilt u graag meer weten over het laten maken van een balie display?

Stuur ons dan een e-mail via info@destic.nl

balie_display
Vraag offerte aan >