Presentatie display

Presentatie display laten maken? Uw producten professioneel presenteren doet u met de presentatie displays van Destic Kunststoffen.

Een presentatie display is bedoeld om een product op een unieke manier te presenteren. 

De display moet zo gemaakt zijn dat het product in één oogopslag opvalt. Daarbij moeten de vormgeving, materialen en kleurstelling de juiste sfeer uitstralen, perfect passend bij het product. Een flinke uitdaging die wij graag aannemen. Een presentatie display kan bijvoorbeeld als een counter display of als een vloerdisplay gemaakt worden. Maar denk ook eens aan een wanddisplay. Ook aan de muur kunt u displays bevestigen. Nog opvallender is een presentatie display die beweegt. Zodra iets beweegt trekt het de aandacht van mensen. U kunt hierbij denken aan een roterende display. Noem ons uw wensen en wij zullen het voor u realiseren. 

Presentatie display van kunststof

Presentatie displays van kunststof zijn ideaal om in te zetten ter promotie van uw product. Door de toepassing van kunststof zijn ze laag van gewicht en hebben ze een lange levensduur.  Alle presentatie displays worden door ons in eigen huis geproduceerd. Ook wanneer er andere materialen in de display verwerkt moeten worden kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij beschikken over de meest moderne productietechnieken om de display een door u gewenste uitstraling te geven. Er zijn talrijke soorten kunststof; voor ieder product is er een soort welke geschikt is voor de display. Modern, chique, stoer, industrieel, futuristisch.. alle stijlen zijn door Destic Kunststoffen te creëren. Ook interactieve displays en displays waarin audio is verwerkt behoren tot de mogelijkheden. Voor diverse producenten van beeld- en geluidsinstallaties hebben wij dit mogen verzorgen. Voor alle displays die wij vervaardigen maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede en duurzame materialen.

display presentatie
presentatie display laten maken

Displays voor een optimale presentatie van uw producten

Natuurlijk wilt u dat klanten uw producten kopen en niet die van een concurrent. Maar hoe krijgt u dit gedaan? De prijs alleen is niet bepalend voor een aankoop. Mensen zijn gevoelig voor bepaalde zaken en zijn ook beïnvloedbaar. Het oog wil ook wat is iets dat je vaak hoort. En dat is precies waar het bij een perfect vormgegeven presentatie display om gaat. Zien doet namelijk verkopen. De klant moet in een fractie van een seconde naar de display getrokken worden met als resultaat een klant die het product gaat bekijken en kopen. Laat de mensen via de display beleven wat uw product doet. Geef ze via de display de mogelijkheid om het product te testen, laat via de display iets ruiken, laat iets bewegen of laat ze proeven. Overtuig de mensen van het product via de kracht van de display. Via het inbouwen van een interactief scherm kunt u via beeld een heldere uitleg over het product geven. Via het inbouwen van audio in de display creëert u ook een opvallende en dynamische manier van reclame maken.

Aantrekkelijke presentatie displays voor iedere winkel

Voor ieder type winkel kunnen wij aantrekkelijke presentatie displays maken. Laat ons weten wat u wilt aanprijzen, waar het in de winkel moet komen te staan en welke ruimte er beschikbaar is. Natuurlijk is het budget dat u voor ogen heeft belangrijk. Voor ieder budget valt er door ons een presentatie display te maken. Voor vele soorten winkels, merken  en fabrikanten, hebben wij in de loop der jaren displays mogen ontwerpen en produceren. Voor doe het zelf zaken, kledingzaken, parfumerieën, dierenzaken, apothekersorganisaties, drogisterijketens, tassenfabrikanten, lijmfabrikanten, de foodsector, elektronicabedrijven, horlogefabrikanten, bijouterieën, sportkledingfabrikanten en nog veel meer.

Presentatie display laten maken door Destic Kunststoffen

Kies ervoor om uw presentatie display door Destic Kunststoffen te laten maken. Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over een echte eyecatcher als presentatie display. Of het nu gaat om een enkele display of om grotere serie aantallen; wij zorgen ervoor dat uw product zal opvallen. Hoe gaat het in zijn werk? Aan de hand van uw wensen creëren wij voor u een ontwerp. Wanneer u een grotere oplage displays nodig heeft zullen wij voor u een prototype vervaardigen. Met dit prototype kunt u kijken of het model volledig aan uw wensen  en eisen voldoet. Is er iets dat u graag anders ziet? Dan gaan wij dit aanpassen in het model. Pas wanneer het prototype volledig  door u is goedgekeurd zullen wij de serie in productie nemen. Vanzelfsprekend verliezen wij tijdens dit proces het kostenaspect niet voor u uit het oog. Wij zullen voor u kijken naar de meest prijsgunstige oplossing, zonder de kwaliteit en de beoogde uitstraling te kort te doen. 

Wilt u meer weten over het laten maken van een presentatie display?

Stuur ons dan een bericht via info@destic.nl

presentatie display
Vraag offerte aan >