Vloerdisplay

Vloerdisplay laten maken? Kunststof vloerdisplays van Destic Kunststoffen zorgen voor een professionele presentatie van uw producten.

Heeft u grote producten of heeft u veel verschillende producten waar u aandacht voor wilt vragen? Kies dan voor een vloerdisplay (floordisplay). Door het plaatsen van een vloerdisplay op een strategische plek in de winkel kunt u de klanten extra attent maken op uw product. Een vloerdisplay kan in allerlei vormen en maten gemaakt worden. Ook bij deze floordisplays zijn de mogelijkheden onbegrensd. Een vloerdisplay geeft u de mogelijkheid om extra groot reclame te maken. Destic Kunststoffen staat bekend om zijn creatieve ontwerpen; design en functionaliteit zijn kenmerkend voor onze vormgeving.

Stevige vloerdisplays voor iedere winkel

In veel winkels is het vochtgehalte vrij hoog, juist daarom is het zinvol om te kiezen voor een display van kunststof. Kartonnen displays hebben als nadeel dat ze gevoelig zijn voor vocht. Met een display van kunststof voorkomt u dat deze instort door vochtopname.

Een vloerdisplay moet zodanig zijn gemaakt dat hij stevig en veilig op de winkelvloer staat. 

Bij het ontwerp houden wij rekening met de hoeveelheid producten en het gewicht dat er in de display moet komen. Naast kunststof maken wij ook gebruik van andere materialen, zoals hout, MDF, aluminium, staal of glas. Al deze materialen bewerken wij zelf in onze productie. Hiervoor beschikken wij over de meest moderne machines en wij maken hiervoor gebruik van diverse productietechnieken, zoals laseren, CNC frezen, buigen of vacuümvormen. De vloerdisplay voorzien wij van een stevige constructie zodat de display op een juiste en veilige manier in de winkel kan staan.

floor display

Vloerdisplays: Stevig, aantrekkelijk en doelgericht

Iedere display heeft als doelstelling reclame te maken voor een product en ervoor te zorgen dat de klant zijn aandacht wordt getrokken. Bij een vloerdisplay dient er bovendien extra goed op de stevigheid worden gelet. Een unieke vormgeving en de keuze voor de juiste materialen zijn daarnaast ook van essentieel belang om uw product ten volle uit te laten komen in de vloerdisplay. Zo kan er bijvoorbeeld ook verlichting of een multimedia scherm worden aangebracht. Wanneer u aangeeft wat uw wensen en eisen zijn houden wij daar rekening mee bij de creatieve vormgeving van uw display.

Vloerdisplay laten maken door Destic Kunststoffen 

Wilt u graag een vloerdisplay laten maken? Voor ons is het een uitdaging om met u mee te denken over de vormgeving van deze display. Vertel ons meer over de producten waar u reclame voor wilt maken.

  • Wat is de doelgroep?
  • Waar komen de displays te staan?
  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar voor de display?
  • Bent u gebonden aan bepaalde eisen?
  • Hoe moeten ze vervoerd worden? Gemonteerd of ongemonteerd?
  • Moeten de winkeliers er zelf nog dingen aan toevoegen?
  • Moeten bepaalde onderdelen van de display op locatie vervangbaar zijn?
  • Wilt u ze meerdere keren inzetten?

Door samen met u in overleg te gaan en alles in kaart te brengen kunnen wij voor u een digitaal ontwerp maken. Wanneer dit ontwerp aan uw verwachtingen voldoet maken wij een prototype. Dit prototype kunt u in de praktijk testen. U kunt dan aangeven wat u eventueel nog graag aangepast zou willen hebben. Pas nadat het prototype volledig door u is goedgekeurd zullen wij het gewenste aantal in productie nemen.

Wilt u meer weten over het laten maken van een vloerdisplay?
Stuur ons dan uw bericht via info@destic.nl

vloerdisplays

Veel gestelde vragen over vloerdisplays

Wat is een vloerdisplay?

Een vloerdisplay (floordisplay) is een display welke op de vloer van een winkel wordt geplaatst. De vloerdisplay heeft veelal een hoogte van minimaal 1 meter.

Kan ik een vloerdisplay op maat laten maken?

Wij hebben geen standaard displays en maken alle displays op maat. Dus ook een vloerdisplay wordt altijd op maat gemaakt, geheel in samenspraak met de klant. Qua maatvoering en materialen zijn de mogelijkheden onbegrensd. 

Waarom een vloerdisplay laten maken door Destic?

Destic Kunststoffen staat garant voor een creatieve vormgeving van uw vloerdisplay, waarbij ook de functionaliteit voorop staat. Uw wensen weten wij te vertalen naar de meest prachtige designs. Voor alle displays die wij vervaardigen maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede en duurzame materialen.

Vraag offerte aan >