Destic Kunststoffen

Uw partner voor design, maatwerk en massa productie van kunststof producten.

Laseren met precisie

“wij kunnen elk gewenste vorm aan kunststof geven, tot op de tiende milimeter nauwkeurig”

Iphone Display

Multimedia voor uw presentatie

Is snelheid belangrijk? En hoe nauwkeurig moet er gewerkt worden? Aan de hand van deze vragen bepalen we of we handmatig kunststof frezen of CNC (Computer Numerical Control) frezen met een 5-assige machine. Dit laatste gebruiken we ook wanneer de contouren erg complex zijn of wanneer er zeer precies gewerkt moet worden. De laatste jaren gebruiken we CNC kunststoffrezen steeds vaker, omdat we er de meest complexe producten netjes mee kunnen afwerken. Onze vakmensen laten u graag zien hoe kunststof frezen in de praktijk gaat.

CNC frezen en graveren

Logo’s, letters en specifieke modellen: onze twee CNC-freesmachines kunnen het tot op de honderdste millimeter nauwkeurig frezen of graveren. De door ons ontwikkelde software zet probleemloos technieken en computer- bestanden om in “freesmachinetaal” zodat kunststofplaten, die tot 2 bij 3 meter groot kunnen zijn, gemakkelijk bewerkt kunnen worden.
Daarnaast beschikken we over een uiterst moderne lasermachine die nauwkeurige rechte hoeken kan maken en daarbij direct de kanten polijst. En een vijf-assige robotfrees, een machine die dit kwartet aanvult. Op deze robot- frees worden onder andere mallen gemaakt en vacuümvorm producten nabewerkt.

Meer dan alleen frezen

Met veel technieken blijft er overtollig materiaal achter en moeten lelijke randen afgewerkt worden. Kunststoffrezen is dan de perfecte techniek. Maar er zijn nog meer mogelijkheden voor het bewerken van kunststof. Zo kunnen onderdelen nadien nog aan elkaar verbonden worden door middel van lassen, lijmen, scharnieren of sluitingen. Een product bestaat immers maar zelden uit één onderdeel, maar is vaak juist een combinatie van meerdere delen. Kunststof frezen is dan slechts een onderdeel van het grote proces.

Essentiele nabewerking

Wanneer er gewerkt wordt met de techniek vacuümvormen, dan is nabewerken en kunststof frezen een essentieel onderdeel. Het overtollige materiaal moet netjes verwijderd worden, zodat het product klaar is om gebruikt te worden. Hiervoor kunnen wij van Destic u uitstekend helpen. Wij hebben al meer dan een kwart eeuw ervaring met kunststoffrezen en andere technieken. Ook kunnen we met vele soorten kunststof werken. Schakel ons dus snel in!

Waarom Destic?

Wij zijn niet het enige bedrijf dat kunststof freest of bij wie u kunststof vormen kunt laten maken. Daarom proberen wij u een stukje extra service te bieden: Wij denken al in de ontwerpfase met u mee voor het perfecte resultaat.

  • Een adviesgesprek waarin we u van A tot Z voorlichten over de mogelijkheden en kosten
  • Zeer scherpe prijzen, dus u betaalt nooit te veel
  • Al meer dan een kwart eeuw kennis die resulteerde in het maken van meer dan 500 producten en ervaring met vrijwel alle kunststoffen en technieken

Interesse in onze diensten?

Wilt u een product door ons laten ontwerpen? Of heeft u juist zelf al een idee en tekening, en wilt u dat wij het voorwerp voor u vervaardigen? Dan denken we hierover graag met u mee en helpen u hierbij. Zo kunnen u adviseren over geschikte materialen en de voordeligste opties om te produceren en af te werken door middel van kunststof frezen info@destic.nl